Profetaallisen sanan viestinviejä!

Uskon, että Jumalan Sana on 100% profetaallinen. Se yksin kertaisesti tarkoittaa sitä, että Vanha ja Uusi Testamentti eivät voi olla ristiriidassa toistensa kanssa. Vaan Vanhan Testamentin lupaukset, ja liitot täyttyvät Jeesuksessa Kristuksessa, meidän messiaassamme, ja kuninkaassamme. Jumalan Sana on profetaallinen, ja se puhuu kullekin henkilölle henkilökohtaisella tavalla. 

Sanan profetaallinen merkitys ei kuitenkaan avaudu, jos emme anna Pyhän Hengen itse sitä avata. Omalla järjellämme, ymmärryksellämme, ja tulkinnoillamme, joudumme varmasti harhaan. Lisäksi niiden varaan on perustettu jo liian monia toistensa kanssa riiteleviä lahkoja ja kuppikuntia. Joilla kullakin on oma käsityksensä Raamatusta. Totuus on kuitenkin yksi. Mielipiteitä voi olla monenlaisia, mutta on ainoastaan yksi totuus. Olen itse huomannut, että kun Pyhä Henki avaa kirjoitukset, ja sanan, jopa ne vaikeimmat, ja monimutkaisemmatkin kohdat. Kaikki asiat selviävät Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänen ristintyönsä on Jumalan profetaallisen sanan punainen lanka ja tulee aina olemaan.

Kun tarkastelemme Raamattua Hänen ristintyönsä kautta, niin kaikki muu turha jää pois. Lakihenkisyys jää pois, leväperäisyys jää pois, tuomiohenki jää pois, kaikki asiat, jotka satuttavat ja haavoittavat meitä jäävät pois. Itse olen kipuillut Jumalan Sanan ymmärtämisen kanssa. Tahdoin uskoa sen olevan sataprosenttisesti totta, myös lain, ja lähteä noudattamaan sitä, petyin kuitenkin kun en siihen pystynyt. Sain osakseni, vain murhetta ja surua. Ahdistuin, kun en pystynyt täyttämään lain vaatimuksia. Huomasin olevani todella epäonnistunut ihminen.

Jeesus avasi minun silmäni sinä hetkenä ymmärtämään sen, että Raamattua tulee tulkita Jeesuksen täytetyn työn kautta. Ei millään muulla tavalla! Nyt olen lukenut Raamatun läpi pari kertaa käyttäen näitä läseja. Kun luen lakia, muistutan sydämeeni. Se on täytetty ristillä. Kun luen profeettojen ennustuksia tulevista tuomioista, nekin näen Jeesuksen täytetyn työn kautta. Huomaan että Paavalin opetuksen Uuden luomuksen identiteetistä kuuluvat minulla Jeesuksen täytetyn työn kautta. Joten Jeesuksen Golgatan työ, ja Hänen verensä merkitys. On profetaallisen sanan lähde Josset sitä ymmärrä täysin. Älä lähde spekuloimaan Raamatun kanssa. Tulet taatusti epäonnistumaan.

Hetki hetkeltä Raamattu on avautunut minulle. Tuntuu kuin joka jakeella, jota luen on hyvin paljon merkittävää sanottavaa, ja voin jäädä sitä ihmettelemään päiväkausiksi. Enää en kuitenkaan koe tuskaa, tai ahdistusta, vaan lepään täysin Herrassani. Luottaen siihen, että Hän on täyttänyt kaiken. Raamattu on avautunut minulle ihmeellisellä tavalla. Ennen vain Uusi Testamentti kertoi Lunastajastani. Nyt Uusi-ja Vanha tekevät sen molemmat. Jumalan profetaallinen sana on ihmeellinen. 

Ja tätä sanaa tahdon julistaa. Koska profetaallisella Jumalan Sanalla on voima. Niinkuin sanoin Jumalan Sana on ihmeellinen, se voi puhua jokaiselle henkilölle henkilökohtaisesti. Raamatussa Sanotaan, että usko tulee Kristuksen Sanan kuulemista. Usko tulee Jumalan Sanan julistamisen, ja lukemisen kautta. Tämän vuoksi tahdon julistaa profetaallista sanaa! Sitä, että kaikki Jumalan lupaukset täyttyvät Kristuksessa! Sitä että Raamattu on yksiselitteinen kirja, ja sillä on sanoma meidän aikamme ihmisille! Sitä että jokainen meistä voi vastaanottaa Täyden terveyden, vapauden, ja pelastuksen Jeesuksen työn kautta.

Raamattu on profetaallinen kirja, ja tarvitaan tänä päivänä paljon profetaallisen Sanan julistajia. Koska profetia ei ole vain kirjoitettu sana, vaan se on myöskin Sana, tai Sanoma jonka Jumala sydämellemme, ja henkeemme antaa. Tämä sanoma meidän pitää tuoda julki. Astua esiin ja sanoa "Näin sanoo Herra!" Minä olen itse profetaallisen sanan julistaja ja olen muutaman kerran joutunut näin sanomaan. Puhdistukseen, ja pyhitykseen liittyvissä asioissa. Sekä myöskin siinä, että Hänen henkensä läpimurto tulee koskettamaan tätä kansaa pian. 

Sydämelläni on sanoma tälle kansalle. Ja se on se, että virheistä huolimatta, Jumala antaa tälle kansalle vielä mahdollisuuden rukoilla, ja itkien kääntyä Hänen puoleensa. Hyljätä häpeälliset salatiet, ja tuoda kaikki pahat teot julkisuuteen. Silloin Hän kääntyy meidän puoleemme ja tahtoo meitä armahtavaa.

Esimerkkinä profetaallisen sanan julistamisesta tahdon kertoa Lapin tapauksen, johon parin viikon päästä olen uudestaan menossa. Ensi vuoden alussa, Jumala ilmoitti minulle. Rukoile Lapin puolesta, siellä alkaa pian Herätys. Aloin rukoilemaan voimakkaasti, syksyllä Jumalalta tuli sanoma. "Tulet vierailemaan Lapissa ennen vuoden loppua, ja minä tulen tuomaan voimani ilmi!" Oli marraskuun alku eikä vuoden loppuun paljon aikaa. Eräs pastorikollega otti minuun yhteyttä, ja yhdessä hänen kanssaan menimme loppujen lopuksi Lappiin. Koska tiesin, että se oli Jumalan tahto.

Kun menimme paikanpäälle. Huomasin, että seurakunta oli todella janoinen Herätyksen puoleen, ja rukoillut sitä vuosia. Jumala oli kuullut nämä rukoukset. Ja olisittepa olleet näkemässä miten Hän ilmestyi noiden tilaisuuksien aikana. Jumala täyttää lupauksensa varmasti. Tarvitaan astioita, jotka ovat valmiita viemään sanomaa eteenpäin! 

Eikä profetaallinen sanoma, ole aina kivaa, ja mukavaa. Monta kertaa Jumalan edessä olleena tiedän, että Hän tietää kaikki minun salatieni eikä mikään ole Häneltä salassa. Hän nuhtelee, ojentaa, ja vahvistaa meitä sanansa kautta. Jumalan Sana on kuin kaksiteräinen miekka, joka eroittaa, pistää ,ja tekee joskus todella kipeää. Mutta profetaallisen sanoman viestinviejän pitää julistaa totuutta. Ihmisten mielipiteistä välittämättä synti synniksi, musta mustaksi. Sanan julistuksen pitää olla niin kovaa, että se todellakin osoittaa meille että olemme toivottomassa tilanteessa ilman Jeesuksen apua.

Eikä profetaallinen julistus saa koskaan loppua tuohon! Muutenhan eläisimme Vanhassa liitossa. Onneksi olemme siitä vapautettuja Uuden liiton ihmisiä, ja vaikka saarnaammekin synnin synniksi. Meillä on se, etuoikeus että saamme julistaa Jeesusta, ja Hänen ristintyötään. Saamme tuoda Jumalan profetaallisen sanan ja pelastussuunnitelman lähelle jokaista ihmistä. Ikään rotuun sukupuoleen katsomatta. Voi kuinka ihanaa se on!

Tällaista on työni kokonaisuudessaan! Jos kiinnostut ota yhteyttä! Tulen mielelläni jakamaan profetaallista sanaa sinun seurakunnassasi!