Tahdotko viedä seurakuntasi/rukousryhmäsi nauttimaan Jumalan ihmeestä!

Jumalan luonto on ihmeellinen. Ja täytyy myöntää, että monta kertaa useammin Jeesus on puhutellut minua luonnon keskellä enemmän kuin missään muualla. Aina kun tahdon levähtää lähden kävelemään metsän siimekseen ja kuulen Isäni äänen. Varsinkin nyt kesällä sekä syksyllä voimme myös ihailla kokonaisuudessaan, sitä loistoa, joka edessämme näkyy. Jumala onkin maailman parhain taiteilija, ja luonto Hänen ihmeellinen taideteoksensa. 

Ammatiltani olen myöskin itse luonto-ohjaaja. Olen valinnut tämän ammatin juuri sen vuoksi, että koen sen vastaavan omia halujani ja tavoitteitani. Kuitenkin meillä uskovillakin liian usein vaikuttaa olen niin kiire kaikkialle, ettemme ehdi pysähtymään, ja vain katsella nauttien luonnon ihanuutta. Tämän vuoksi koen, että varsinkin näinä aikoina, Jeesus tahtoo palauttaa takaisin myöskin meidän suhteemme Hänen ihmeelliseen luontoonsa. Tämä on asia joka on tarkoitettu meidän nautittavaksi. Paikka jossa voimme hiljentyä ja tuntea sen, että Jumala on lähellä. Liian monta kertaa kuljemme ohi pysähtymättä, mutta nyt on aika muuttaa taktiikkaa. Ottaa itseään niskasta kiinni, ja pysähtyä nauttimaan Jumalan ihmeellisestä luonnon lahjasta.

Minulle metsä on kirkko. Siellä viihdyn ja sen kautta Jumala puhuu minulle. Jotakin tästä kokemuksesta tahtoisin sinulle jakaa rakas ystäväni ja sen vuoksi olen alkanut myöskin erinäisten seurakuntien ja ryhmien kanssa järjestämään luontokirkkoja, Viime vuonna oli ensimmäinen yritys Korteniemen perinnetilalla, ja tänä vuonna tarkoitus järjestää toinen samankaltainen. 

Tahdotko itse järjestää seurakunnallesi unohtumattoman elämyksen luonnon helmassa? Ota yhteyttä niin suunnitellaan matka, joka parhaiten palvelee teidän yhteisöänne. Luonnon helmassa, Jumalan ääntä kuunnellen vietetty aika on maailman parhainta aikaa. Luonto-opaana pidän huolen myöskin turvallisuus yms seikoista. Jos koet sydämessäsi sykettä tähän suuntaan niin ota ihmeessä yhteyttä niin varataan retki sinulle, ja ryhmällesi!

Jeesuksen runsasta siunausta.